Més de 200 persones participen a la I Trobada de Boixets a Alginet

El passat diumenge 1 d’octubre va tenir lloc la I Trobada de Boixets a Alginet, un acte que va reunir a 200 boixeteres i boixeters, així com també molts curiosos que volgueren arrimar-se a la Plaça de la Constitució per veure de primera mà la complexitat d’aquest art tradicional.

 

A la trobada, acudiren associacions de boixeters i boixeteres, així com persones particulars, de diverses localitats de la nostra província com Alfara del Patriarca, Algemesí, Alfafar, Pobla Llarga, Guadassuar, València i Alginet, entre d’altres. A les 10.30 hores de matí, la nostra Fallera Major, Elia Ferrer, acompanyada pel Faller Distingit, Antoni Tolmos, el president, Walter Bosch, l’alcalde, Pepe Company, i la regidora de festes, Paula Llorca, van donar la benvinguda a tots els assistents amb unes breus paraules i inauguraren l’exposició de boixets situada a l’entrada de l’ajuntament.

 

Abans de la rifa del mantó de manila, oferit per la Cooperativa Elèctrica, i de la resta de regals donats per diversos comerços, el Quadre de Balls Populars d’Alginet ens va deleixar amb una gran actuació.

El mantó de manila es queda a la localitat

Després de rifar tots els regals donat per diversos comerços de la nostra i altres localitats, va tenir lloc l'esperat sorteig del Mantó de Manila donat per la Cooperativa Elèctrica, un sorteig en el qual només participaven els boixeters i boixeteres. 

 

El guanyador del Mantó de Manila va ser l'alginetí, Paco Cordellat, que molt sorprés va arreplegar el seu premi de la mà dels nostres càrrecs, Elia i Antoni, i de Pepita Company, representant de la Cooperativa Elèctrica.

Vols ser faller/a?

Si estàs llegint aquest punt és perquè potser estàs pensant en ser el nou membre de la comissió? Ací te facilitem el full d'inscripció per a què pugues apuntar-te. T'esperem!

Ens veiem al Casal!

Estàs interessat en saber alguna cosa concreta? Necessites aclarir algún dubte? Doncs, les portes del Casal Faller están obertes per a tu. Ens veiem els dilluns de 20.00 a 22.00 hores!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2017. AC Falla Poble d'Alginet | Avís Legal