Arantxa, Alex, Quique, Àngels, Elia i Mateo refrescant-se a la piscina.

Menuts i majors gaudeixen a la Gran Festa Aqüàtica de l'estiu

L'estiu arriba i amb ell vulguerem celebrar la Gran Festa Aqüàtica, dedicada especialment a la comissió infantil. No obstant això, els més majors no van perdre oportunitat de refrescar-se i passar un matí molt divertit junt als xiquets de la falla.

 

Dos unflables aqüàtics i dos piscines van ser els atractius d'aquesta festa que va ser tot un èxit de participació. Més de 30 xiquets i xiquetes de la comissió infantil gaudiren durant més de dos hores d'aquestes atraccions.

 

Macarronà i Cinefòrum per acabar la jornada

Després d'un matí de diversió, els més menuts -també el majors- agafaren forces amb una deliciosa Macarronà, cuinada per membres de la comissió major. Una vegada tots van dinar, acabàrem la jornada amb un Cinefòrum, on vegeren la pel.lícula 'Del revés'.

 

Gràcies a tots per la vostra participació, va ser un dia genial!

Vols ser faller/a?

Si estàs llegint aquest punt és perquè potser estàs pensant en ser el nou membre de la comissió? Ací te facilitem el full d'inscripció per a què pugues apuntar-te. T'esperem!

Ens veiem al Casal!

Estàs interessat en saber alguna cosa concreta? Necessites aclarir algún dubte? Doncs, les portes del Casal Faller están obertes per a tu. Ens veiem els dilluns de 20.00 a 22.00 hores!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2017. AC Falla Poble d'Alginet | Avís Legal