Coneix els nostres càrrecs per al 2018

Ens ha costat un poc aquest any, però finalment hem trobat als millors representants que podriem tindre. Tots quatre amb un mateix denominador comú: fallers des de ben menuts. 

 

El mes d'agost vam tenir l'oportunitat d'anunciar a tots els fallers una de les notícies més importants de l'any: ja teniem tres dels càrrecs per a 2018! Amb emoció compartirem a les nostres xarxes socials l'esperada notícia. Només ens faltava un, no teníem Fallera Major, però el dia del Mig Any, la sorpresa va arribar. 

 

A estes altures molts de vosaltres ja sabreu qui són, però per si tenim algún despistat, vos ho contem ací baix.

 

Javier Ramos Barberà - Faller Distingit 2018

Javi és una d'eixes persones amb una trajectòria fallera envejable. Fa més de 20 anys que es va unir a la Falla Poble d'Alginet i en aquestos anys ens ha obert les portes de sa casa en més d'una ocasió: Vicky filla i Vicky mare han sigut representants de la falla en 1999 i 2003, respectivament. 

 

Ara ja li tocava a ell i que millor que fer-ho al costat de la seua neta, Daniela, qui ha heretat dels seus iaios eixa passió per les Falles.

 

¡Enhorabona a la família Ramos-Mañó pel nomenament de Javi com a Faller Distingit 2018!

Luis Lozano Vendrell - President Infantil 2018

Quantes vegades ha anat la falla a tocar a la porta de Conchín per a buscar als seus fills majors i fer-los presidents infantils o fallers distigits? Doncs havia de ser, l'últim, el xicotet de la casa, qui adelantara als seus germans en açò de representar a la falla.

 

Luis viu les Falles des que va náixer, doncs els seus germans, Jorge i Vicent, sempre que venien al casal, portaven al menudet carregat. Tenia moltes ganes i als seus pares els ho feia saber. Així que finalment, Luis será president.

 

Enhorabona a la família Lozano-Vendrell pel nomenament de Luis com a President Infantil!

Daniela Ramos Blanco - Fallera Major Infantil 2018

Si alguna xiqueta realment tenia ganes que aplegara el dia en que fóra nomenada Fallera Major Infantil, eixa era, sens dubtes, Daniela. 

 

Ja la teníem en el punt de mira, doncs ella als seus pares i iaios no ho parava de demanar, tant es així que les Falles passades, fins i tot unes Albades li vam anar a cantar. I quan ja pensava que el somni estava lluny de complir-se, els seus pares han accedit a les seues peticions. Per una filla, es fa tot, i Daniela será Fallera Major. 

 

Enhorabona a la família Ramos-Blanco pel nomenament de Daniela com a Fallera Major Infantil!

Laura Montero Roig - Fallera Major 2018

En sa casa, la festa mai s'acaba. A més, estava clar: a Laura algún dia li anava a tocar. Ningú s'esperava la notícia, però al final Vicky i Pablo van acceptar i el dia del Mig Any a Laura la sopresa li van donar.

 

A Laura no li ve de nou el càrrec, doncs com a Fallera Major Infantil a l'any 2009 es va estrenar. Després ha estat al costat dels seus germans, quan Vicky i Pablo en 2016 a la falla van representar. Però per fi li ha aplegat a ella, el seu somni comença a fer-se realitat. I ací estarem junt a ella per gaudir de tots els grans moments que 2018 li va a regalar.

 

Enhorabona a la família Montero-Roig pel nomenament de Laura com a Fallera Major!

Vols ser faller/a?

Si estàs llegint aquest punt és perquè potser estàs pensant en ser el nou membre de la comissió? Ací te facilitem el full d'inscripció per a què pugues apuntar-te. T'esperem!

Ens veiem al Casal!

Estàs interessat en saber alguna cosa concreta? Necessites aclarir algún dubte? Doncs, les portes del Casal Faller están obertes per a tu. Ens veiem els dilluns de 20.00 a 22.00 hores!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2017. AC Falla Poble d'Alginet | Avís Legal